Wij zijn Loes en Michelle, twee jonge dames beide woonachtig op Goeree-Overflakkee te Middelharnis en trotse eigenaren van “wij maken interieur”. Ons bedrijf is begonnen vanuit een groot enthousiasme en een liefde voor interieurstyling. Wij verdwalen dan ook graag uren op Pinterest en Instagram om ideeën op te doen. Onze telefoons staan vol met printscreens. 

 

Ook in onze eigen woningen hebben grote veranderingen plaatsgevonden. Zo heeft Loes een aantal jaar geleden haar kleine bungalow totaal verbouwd tot een volwaardig huis. En ook Michelle heeft onlangs haar twee-onder-een kapwoning van boven tot onder helemaal aangepakt. Als wij iets doen, dan doen we het goed. 

Onze huizen zijn niet te vergelijken met elkaar en stralen een verschillende sfeer uit. Maar dat maakt het voor jou juist zo fijn om met ons samen te werken. Wij denken niet binnen een bepaald kader maar helpen jou met het vinden van een interieur waarin jij je helemaal thuis voelt. Hebben we iets helemaal in ons hoofd, maar kunnen we het maar niet vinden in de winkels, dan gaan we gewoon DIY-en of laten we het maken. Er is vaak meer mogelijk dan je denkt!

‘Wij maken van jouw huis, jouw thuis’.

IMG_0843 (1).jpeg
Wij maken interieur te Middelharnis
E-mail: wijmakeninterieur@gmail.com
KvK: 83667318